Brussel
België
BTW : BE0886769545

+32 (0) 2 734 01 11
ace@accents.be
Open : van maandag tem donderdag van 9u00 tot 17u00 en op vrijdag tot 15u00.
Op afspraak.


Conferentie uitrusting

De technische uitrusting is van het allergrootste belang en er zijn slechts enkele firma’s gespecialiseerd in dit soort werk. Daarom werken wij al enkele jaren samen met firma’s waarin wij het volste vertrouwen hebben.

Dankzij deze samenwerking zitten wij op dezelfde golflengte voor het leveren van de vereiste installaties om het perfecte verloop van uw vergaderingen te waarborgen.

Samen met onze partners-technici zorgen wij voor een uitrusting ‘op maat’, van de kleinste Infoport-installatie (koffertje met enkele ontvangtoestellen en een micro) die de tolk zelf meebrengt tot de meest gesofisticeerde installaties met 10 cabines, volledige geluidsinstallatie en projectie.
 
Wij huren het beste op de markt beschikbare tolkmateriaal (infrarood van de merken Bosch, Sennheiser of Philips) en de meest gesofisticeerde installaties (cabines met ISO 4043 normen, de aller modernste bedieningstafels met verschillende kanalen enz.... Wij gebruiken ook de meest recente bedieningstafels van Bosch met tot 26 tolkkanalen).     

Een nauwe samenwerking tussen de tolken en de technici is dus uitermate belangrijk. Een team wordt namelijk  samengesteld, rekening houdende met de actieve en passieve talen die worden gebruikt tijdens de vergadering, met de mogelijkheid tot bepaalde relais bijvoorbeeld enz..

Al 30 jaar werken wij met dezelfde technische bedrijven, en dat is geen toeval. Dankzij deze jarenlange samenwerking zitten wij precies op dezelfde golflengte.