Een dringende offerte «Vertaling»
Offerte « Tolkwerk »
Offerte « evenementen »
Nieuws
Intermediairs voor Roche en H&M
Tijdens de afgelopen drie weken heeft ons vertaalbureau tolken geselecteerd voor twee grote Europese ondernemingsraden, dit vertegenwoordigde in totaal 8 dagen werk voor 20 tolken. ... meer info
Adres:
Filips De Goedestraat 64,
1000 Brussel
Tel. : +32 (0) 2 734 01 11
ace@accents.be
 
Open:  van maandag tem donderdag 9:00 - 17:00, vrijdag 9:00 - 15:00.
Op afspraak.


Conference uitrusting


De technische uitrusting is van het allergrootste belang. Slechts enkele firma's zijn gespecialiseerd in dit soort activiteiten. Sinds meerdere jaren werken wij steeds samen met dezelfde firma's in wie wij dan ook het volste vertrouwen hebben.

Dankzij deze nauwe samenwerking bevinden wij ons op dezelfde golflengte voor het leveren van de exacte uitrusting om aldus een perfect verloop van uw vergaderingen te waarborgen.


Samen met onze technici-partners , zorgen wij voor een uitrusting 'op maat' of het nu om een kleine Infoport installatie gaat, die de tolk de dag van de vergadering meebrengt, als om het installeren van 10 gesofistikeerde kabines, volledige sonorisatie van de zaal en projectie vanuit een PC van uw persoonlijke notebook.

        

Wij kunnen beschikken over het beste op de markt bestaande tolkmateriaal (infra-rood van de merken Sennheiser of Philips) en de meest uitgebreide installaties (kabines met ISO 4043 normen, DCN-pupiters van Philips enz...)    

Een nauwe samenwerking tussen de tolken en de technici is héél belangrijk Een ploeg wordt namelijk samengesteld rekening houdend met de actieve en passieve talen die tijdens de vergadering gebruikt worden, de mogelijkheid tot bepaalde relais bijvoorbeeld.


Wij werken reeds 10 jaar samen met eenzelfde technische firma en dat is geen toeval. Dankzij deze jarenlange samenwerking bevinden wij ons dus op precies dezelfde golflengte.    Voor kleine vergaderingen is het eveneens mogelijk gebruik te maken van een koffertje dat een micro en het gevraagd aantal ontvangtoestellen bevat. Voor deze oplossing is de aanwezigheid van een technieker niet vereist.

Kwaliteit vóór alles.

Voor verdere inlichtingen, of referenties volstaat een eenvoudige e-mail.


We gebruiken ook de nieuwste Bosch toestellen die het mogelijk maken om tot in 26 verschillende kanalen te werken.

 
Aarzel niet om ons een bestek aan te vragen.